Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκάρει τροχαίο στη Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείων – Νεκρές 2 γυναίκες (VIDEO)

Tραγικό τροχαίο με 2 γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους

Θανατηφόρο τροχαίο με 2 νεκρές γυναίκες σημειώθηκε σήμερα πρωί Δευτέρας στην Πατρίδα.

Συγκεκριμένα οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου.

Εκείνη την ώρα στη στάση περίμεναν δύο γυναίκες, μια ηλικιωμένη 68  ετών και μια κοπέλα περίπου 20 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Βέροια

Το ΙΧ χτύπησε την ηλικιωμένη η οποία πετάχτηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα, χτύπησε σε περίφραξη και κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη μέσα σε αυλή σπιτιού. 

Βέροια

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Μια γυναίκα, στο σπίτι της οποίας κατέληξε το ΙΧ, εντόπισε, λίγα μέτρα πιο πέρα, τραυματισμένη την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δεν είχε σφυγμό και ήταν σοβαρά τραυματισμένη.

Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο και οι διασώστες προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επαναφέρουν την γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Δυστυχώς όμως, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Βέροια

Η 20χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά λίγο μετά, έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς πριν από λίγο και η 20χρονη υπέκυψε στα τραύματά της

βεροια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο οδηγός του ΙΧ, περίπου 60 ετών, απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο, από το παράθυρο του οδηγού, έχοντας τις αισθήσεις του και τραυματισμένος στο πρόσωπο, λέγοντας ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του γιατί ζαλίστηκε.

Δείτε video του veriotis και του plirioforodotis από τη σημείο του δυστυχήματος:

Με πληροφορίες από veriotis, plirioforiodotis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ