Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Άρτα – Χωρίς ρεύμα έμεινε η μισή πόλη

diakopi-reyma

Προβλήματα από τη διακοπή ανέφεραν οι κάτοικοι – Κράτησε περισσότερο από 2 ώρες

Αποκαθίσταται σταδιακά το σοβαρότατο πρόβλημα διακοπής ρεύματος στην Άρτα, που σημειώθηκε περίπου στις εννέα το βράδυ της Δευτέρας. Στο σκοτάδι βυθίστηκε, σχεδόν η μισή πόλη στην περιοχή του Τριγώνου αλλά και στην Περιφερειακή Οδό.

Σοβαρά προβλήματα, αναφέρουν οι κάτοικοι ότι προέκυψαν από τη διακοπή που κράτησε λίγο περισσότερο από δυο ώρες, με διαμαρτυρίες για συνεχείς αυξομειώσεις τάσης, καμένες ηλεκτρικές συσκευές και προβλήματα σε ασθενείς με παροχή οξυγόνου.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος της Άρτας Χριστόφορος Σιαφάκας έχει σημειωθεί σοβαρή βλάβη σε υπογειοποιημένο δίκτυο η οποία δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και δίνεται προσωρινή λύση μέσω της τροφοδοσίας από διαφορετικό βρόγχο. Έτσι σταδιακά η πόλη ηλεκτροδοτείται, ενώ από την ενημέρωση που έχει ο Δήμος από τον ΔΕΔΔΗΕ αύριο Τρίτη στην Άρτα θα φτάσει ειδικό κλιμάκιο από την Πάτρα προκειμένου να προχωρήσει στον εντοπισμό και την αποκατάσταση της βλάβης.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Βαγιεκάνο
Η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματάει ποτέ, με το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (05/05) να περιλαμβάνει σπουδαία ματς με ντέρμπι σε Premier League...
Πάμε Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Βαγιεκάνο