Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο αξιωματικού της αστυνομίας σε πυλωτή οικοδομής στο Κιλκίς

Ανακοίνωση και από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Εμπρησμός αυτοκινήτου που ανήκε σε αξιωματικό της Αστυνομίας, και ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή οικοδομής στο Κιλκίς, σημειώθηκε πρωινές ώρες Δευτέρας 1 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το maxitis.gr, το όχημα ανήκε σε στέλεχος του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς, και την διερεύνηση της υπόθεσης γιά ανακάλυψη του δράστη ή των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας .

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς Δημόκριτο Δεμερτζίδη, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει κάποια στοιχεία, και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του συμβάντος.

Ανακοίνωση για τον εμπρησμό του οχήματος εξέδωσε και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία αναφέρεται:

«Η Ένωσή μας καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε όχημα εν ενεργεία Αξιωματικού της Δ.Α. Κιλκίς, σταθμευμένο σε πυλωτή οικοδομής στην πόλη του Κιλκίς.

Ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις επί του θέματος και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019
«Οι διατάξεις βάσει των οποίων επιδόθηκαν ποινές ψηφίστηκαν έναν χρόνο μετά τη φωτιά στο Μάτι» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019