Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γονείς Ελένης Τοπαλούδη για γυναικοκτόνο: «Αν έχει τα κάκαλα ας αυτοκτονήσει πραγματικά»

Για «ψευτοαυτοκτονία» έκανε λόγο ο Γιάννης Τοπαλούδης

Την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, σχολίασε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, ένα ακόμη θύμα βίαιης γυναικοκτονίας το 2018 που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, σχολίασε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, ένα ακόμη θύμα βίαιης γυναικοκτονίας το 2018 που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Για «ψευτοαυτοκτονία» έκανε λόγο ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος σημείωσε: «Κάτι τέτοιο, αυτό το τρικ, προσπάθησε να κάνει και ο ένας εκ των δύο δολοφόνων και βιαστών του παιδιού μας».

«Έχει κανένας απ’ αυτούς τους δολοφόνους τα κάκαλα να αυτοκτονήσει πραγματικά; Κανένας δεν έχει αυτοκτονήσει. Τους μόνους που έχουν σκοτώσει είναι τα παιδιά μας»

«Και αυτοί οι ψευτοψυχίατροι που δίνουν αυτά τα ψευτο-δικαιολογητικά για να έχουν πιο ελαφριές ποινές, να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Το κράτος να απευθύνεται μόνο σε δημόσιους λειτουργούς ψυχιάτρους, μόνο από δημόσιες ψυχιατρικές κλινικές», δήλωσε οργισμένος ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης εξέφρασε επίσης την αγανάκτησή του για το λιγοστό τηλεοπτικό χρόνο που δόθηκε στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας έναντι των πολιτικών: «Γιατί δεν αφήσατε χρόνο σε αυτούς τους καημένους ανθρώπους και αφήσατε χρόνο στους μ…ες τους πολιτικούς;».

Στρέφοντας τα βέλη του στην ελληνική αστυνομία, ο Γιάννης Τοπαλούδης επισήμανε: «Το κορίτσι μας το 2017 πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου, μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριές της, να καταγγείλει το βιασμό της». «Ο αξιωματικός και ο αστυνομικό που ήταν υπηρεσία της είπε ότι δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Πήγαινε να βρεις μόνη σου το βίντεο, να κάνεις εσύ τον αστυνομικό και μετά έλα…», τόνισε ο χαροκαμένος πατέρας, λέγοντας ότι «αυτοί οι δύο είναι οι έμμεσοι δολοφόνοι του παιδιού μου».

Σημείωσε ότι υπάρχουν αστυνομικοί ήρωες, «αλλά δυστυχώς τα περιστατικά των επίορκων, των ανεύθυνων, δυστυχώς πολλαπλασιάζονται».

Μητέρα Τοπαλούδη: «Γιατί έστειλαν το κορίτσι στον τάφο;»

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, δηλώνοντας: «Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Δηλαδή οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν περιπτώσεις για να μαθαίνουν; Δεν έπρεπε να ήταν τεντωμένες οι κεραίες αυτών των κυριών εκεί μέσα; Γιατί έστειλαν αυτό το κοριτσάκι στον τάφο;»

Σχολίασε ακόμα ότι οι αστυνομικοί υποκλίνονται στους πολιτικούς, αλλά όχι «στα παιδιά της φτωχολογιάς».

Πηγή flash.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαρίτσης σε Αγγελούδη: Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για το καλό της Θεσσαλονίκης
Συνάντηση με το δήμαρχο της Θεσσαλονίκης είχε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς
Χαρίτσης σε Αγγελούδη: Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για το καλό της Θεσσαλονίκης