Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο φρουρός βγαίνει από το φυλάκιο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών

Νέα στοιχεία γύρω από τη φρικτή γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποτυπώνει τη στιγμή που ο φρουρός βγαίνει από το φυλάκιο, ενώ η άτυχη Κυριακή είχε ήδη δεχθεί και την 5η μαχαιριά, η οποία φέρεται να ήταν και η μοιραία.

Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με το Star, την στιγμή που ο φρουρός αφοπλίζει τον 39χρονο δράστη, το ρολόι δείχνει 22.24 1η Απριλίου. Ότι ακολουθεί δεν έχει σημασία καθώς η 28χρονη Κυριακή Γρίβα είναι πλέον νεκρή.

Η φωτογραφία που δείχνει τον φρουρό τη στιγμή που βγαίνει από το φυλάκιο:

forografia-anargyroi.png.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών, καθώς έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο σκοπός που βρισκόταν στο φυλάκιο τη μοιραία στιγμή πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα, γιατί δεν βγήκε στην πρώτη μαχαιριά, όταν άρχισε να φωνάζει η 28χρονη Κυριακή Γρίβα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ένας σκύλος που βρισκόταν στο σημείο γαύγιζε έντονα την στιγμή της επίθεσης, ωστόσο ούτε αυτό κινητοποίησε τον φρουρό έγκαιρα.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Star

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Τον τσάκωσαν με τις δύο χρυσές λίρες και κοσμήματα που είχε κλέψει νωρίτερα
Τα ανωτέρω κλοπιμαία, αξίας 6.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους
Χαλκιδική: Τον τσάκωσαν με τις δύο χρυσές λίρες και κοσμήματα που είχε κλέψει νωρίτερα
Μεγάλη επιχειρήση στη Θεσσαλονίκη: Φύλλο και φτερό το σπίτι που έμεινε η 38χρονη βομβίστρια
Οι Αρχές επί ποδός μετά την φονική έκρηξη στην Αγίου Δημητρίου - Τι φέρεται να βρέθηκε στο σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης σύμφωνα με πληροφορίες του...
Μεγάλη επιχειρήση στη Θεσσαλονίκη: Φύλλο και φτερό το σπίτι που έμεινε η 38χρονη βομβίστρια