Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στο Πέραμα: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 5χρονη κόρη του

Συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από καταγγελία – Στο νοσοκομείο με πόνους μεταφέρθηκε το κοριτσάκι

Στην καταγγελία πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο της τον πατέρα προχώρησε μία 5χρονη το περασμένο Σάββατο (13/4) στο Πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το κορίτσι, συνοδευόμενο από τη μητέρα της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Τζάνειο» καθώς ανέφερε ότι είχε πόνους στην περιοχή του πρωκτού.

Όταν ο γιατροί της έκαναν ερωτήσεις για να καταλάβουν από που μπορεί να προέρχονται αυτοί οι πόνοι, το κορίτσι ανέφερε ότι το βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε. Κατόπιν τούτου, ενεργοποιήθηκε από το νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και ακολούθως η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων (Υ.Π.Α.), η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών - συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου εντός του νοσοκομείου, ενώ επίσης κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε.

Ο δράστης προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υ.Π.Α, όπου και συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν