Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρελή πορεία για φορτηγάκι στη Κατερίνη – Καρφώθηκε σε τζαμαρία (ΦΩΤΟ +VIDEO)

Kανένας πεζός δεν τραυματίστηκε - Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Αναστάτωση πριν λίγο στην Κατερίνη από την τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας, καθώς έχασε τον έλεγχο στον κυκλικό κόμβο της διασταύρωσης Κασσάνδρου με Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το odelalis.gr, το όχημα, καθώς έμπαινε στον κυκλικό κόμβο έστριψε απότομα και έπεσε στο γωνιακό (Κασσάνδρου με Θεσσαλονίκης) κατάστημα εστίασης.

troxaio_katerini-2-1024x576.jpg

Έπειτα, συνεχίζοντάς την τρομακτική του πορεία, καρφώθηκε στη τζαμαρία απέναντι καταστήματος, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό.

troxaio_katerini-5-1024x576.jpg

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής περιέγραψαν την κατάσταση ως σοκαριστική, με πολλούς να μην πιστεύουν την ευτυχή έκβαση του περιστατικού. Kανένας πεζός δεν τραυματίστηκε.

troxaio_katerini-1-1024x576.jpg

 

Αμέσως μετά το συμβάν, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον ηλικιωμένο οδηγό στο νοσοκομείο της Κατερίνης για προληπτικούς λόγους. Η τροχαία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο