Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών

Οι δύο μαθήτριες εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο ενώ καταθέσεις έδωσαν και οι γονείς τους

Με την αυτόφωρη διαδικασία και με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 59χρονος ιδιοκτήτης αλόγων, που συνελήφθη σε περιοχή της Κ. Μακεδονίας, ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε θωπείες σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών γυμνασίου ενώ αυτές πραγματοποιούσαν ιππασία στη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο τους

Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να διατείνεται ότι είναι αθώος. Την καταγγελία έκανε ο διευθυντής του σχολείου και ακολούθησε η σύλληψη του 59χρονου (ιδιοκτήτη στάβλου με άλογα). Οι δύο μαθήτριες, 15 και 13 ετών, εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, ενώ καταθέσεις έδωσαν και οι γονείς τους. 

Υπενθυμίζεται πως ο 59χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής έκαναν ιππασία με άλογα του ιδίου με το συμβάν να σημειώνεται το πρωί της περασμένης Τρίτης (23/4) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαρθολομαίος: Στηρίζουμε την πρωτοβουλία ανταλλαγής αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας
Θα ήταν μια πολύ συγκεκριμένη έκφραση της δύναμης της Ανάστασης, τόνισε ο προκαθήμενος της πρωτόθρονης Εκκλησίας
Βαρθολομαίος: Στηρίζουμε την πρωτοβουλία ανταλλαγής αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας