Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο bullying στην Πέλλα - «Πέντε νταήδες τρομοκρατούν τα παιδιά μας» (VIDEO)

Νέα καταγγελία για τους ανήλικους οι οποίοι είχαν σβήσει τσιγάρο στο πρόσωπο ενός 14χρονου

Συνέχεια στο θέμα των περιστατικών bullying σε Γυμνάσιο στην Πέλλα, είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, μετά από καταγγελία 15χρονης μαθήτριας. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε η μητέρα της μαθήτριας για τα όσα βίωσε η κόρη της κατά της διάρκεια εκδρομής, από τα ίδια παιδιά που είχαν σβήσει τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή τους πριν από λίγο καιρό.

«Πέντε νταήδες τρομοκρατούν τα παιδιά μας μέσα στο σχολείο και μάλιστα με την ανοχή των καθηγητών, αφού είμαστε μια μικρή κοινωνία κι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει», είπε αρχικά η κυρία Στέλλα και συμπλήρωσε, «ένας από τους νταήδες πλησίασε το κορίτσι μου και της ζήτησε να φύγει από εκεί που καθόταν για να καπνίσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε, της επιτέθηκε φωνάζοντας “θα κάνεις ότι σου λέω εγώ”». Η κυρία Στέλλα παρατήρησε επίσης ότι αν και η 15χρονη πήγε στη Γυμνασιάρχη και κατήγγειλε το γεγονός, δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 3 μαθητών θυμάτων bullying, που έχουν καταγγείλει τους παραβάτες. «Δυστυχώς, αν και οι περιπτώσεις αυτές είναι συνεχείς, δεν είχαμε καμία παρέμβαση. Ούτε από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ούτε από το Υπουργείο Παιδείας και απευθύνω έκκληση να παρέμβει η Πολιτεία», είπε ο κ. Ξυλουργίδης, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από συγγενείς των παιδιών που καταγγέλλονται για τα διαδοχικά περιστατικά bullying σε βάρος των συμμαθητών τους.

Δείτε το video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Ετοίμαζε σχολικά γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση
Το εργοστάσιο είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της...
Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Ετοίμαζε σχολικά γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση