Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καρέ καρέ η διάσωση τραυματισμένης τουρίστριας από το φαράγγι της Σαμαριάς (VIDEO)

«Σηκώθηκε» ελικόπτερο από την Αθήνα - Επί ώρες προσπαθούσαν να την απεγκλωβίσουν

«Συναγερμός» σήμανε την Τετάρτη (15/05) στην Κρήτη για την επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη.

Πώς έγινε η διάσωση

Η επιχείρηση, αν και ήταν περιπετειώδης, είχε αίσιο τέλος. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση της Γερμανίδας τουρίστριας, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιπάτου της στο Φαράγγι της Σαμαριάς, ενώ σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο από την Αθήνα για να μεταβεί στην Κρήτη και να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο ισχίο και άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 11 πυροσβέστες και την Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 3ης Ε.Μ.Α.Κ., με τη συνδρομή του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. ενώ κινητοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Επιπλέον, σηκώθηκε και ελικόπτερο από την Αθήνα για συνδρομή στην επιχείρηση διάσωσης.

Η επιχείρηση κράτησε αρκετές ώρες, με τη γυναίκα να περιμένει υπομονετικά τους διασώστες.

Τελικά, η τραυματισμένη τουρίστρια απεγκλωβίστηκε ύστερα από πολύωρη επιχείρηση.

Μεταφέρθηκε με φορίο στο ελικόπτερο που περίμενε για να την παραλάβει, καθώς αδυνατούσε να περπατήσει και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεκμήρια: Ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται να πληρώσουν έως και τριπλάσιο φόρο
Σχεδόν το 51% των επαγγελματιών ή 37.943 φορολογούνται με τα τεκμήρια καθώς τα δηλωθέντα εισοδήματα είναι χαμηλότερα από το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
Τεκμήρια: Ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται να πληρώσουν έως και τριπλάσιο φόρο