Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για το λάδι: «Δεν πρόσεχε, θα έδενε τα κορδόνια του…»

Απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του πρωθυπουργού - «Δεν θα είναι εύκολο για μας όταν αναλάβουμε»

Απάντηση στον πρωθυπουργό και στις αναφορές που έκανε στην ομιλία του στη Βουλή, σχετικά με την τιμή του λαδιού, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

«Ο Πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό. Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€. Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€. Είναι ακριβώς τα προϊόντα που παρέθεσα στο βίντεό μου. Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…» έγραψε ο Στέφανος Κάσσελάκης και πρόσθεσε φωτογραφίες από τις τιμές του λαδιού στην Ελλάδα και στη Γερμανία

 

«Δεν θα είναι εύκολο για μας όταν αναλάβουμε»

Κατά τη διάρκεια επίσης μιας σύντομης συνάντησης που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια στην ολομέλεια της Βουλής δήλωσε ότι «δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε», σχολιάζοντας τις επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας. «Δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί, την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση».

Ερωτηθείς για τη μετάβασή του στην Παλαιστίνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι θα πάει την Κυριακή στη Δυτική Όχθη, «αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ». Στην ερώτηση «Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;» απάντησε: «Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους… Εξάλλου, είμαι ο μόνος "αμερικανόφερτος", όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο».

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη συναυλία στην πλαζ Αρετσούς – Με 5 «δυνατά» ονόματα
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς διοργανώνει τη συναυλία για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της
Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη συναυλία στην πλαζ Αρετσούς – Με 5 «δυνατά» ονόματα