Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάδι αμφιβόλου ποιότητας στο Κιλκίς - Κατασχέθηκαν 215 λίτρα, 21 δοχεία (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού

Συνελήφθη χθες το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου σε περιοχή του Κιλκίς, άνδρας που μετέφερε με το αυτοκίνητο του λάδι αμφιβόλου ποιότητας.

Συγκεκριμένα,  αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνέλαβαν έναν ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο», τα οποία περιείχαν λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από το Ελληνικό: «Τα γκάζια είναι για τις πίστες και όχι για τον δρόμο»
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η αλλαγή της οδηγικής κουλτούρας, ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές, αποτελεί βασικό ζητούμενο
Μητσοτάκης από το Ελληνικό: «Τα γκάζια είναι για τις πίστες και όχι για τον δρόμο»