Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: ««Είμαι η Αρετή, έχει όπλο …θα με σκοτώσει…»

Το τηλεφώνημα στην Αστυνομία λίγο πριν την 8η γυναικοκτονία για το α΄ εξάμηνο του 2024

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τα μαρτυρικά δευτερόλεπτα πριν δολοφονηθεί η 36χρονη στην Αμφιλοχία. Η Αρετή κατάφερε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, να πει το όνομά της χωρίς όμως να προλάβει να δώσει διεύθυνση. Πριν τη δολοφονήσει ο δράστης φέρεται να απειλούσε της ζωή της 13χρονης κόρης τους.

Δευτερολεπτα πριν από τη δολοφονία της η αδικοχαμένη Αρετή τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Είμαι η Αρετή, έχει όπλο …θα με σκοτώσει…». Όμως η επικοινωνία διακόπτεται πριν η Αρετή μπορέσει να δώσει το στίγμα της και να πει ποια είναι. Ο δράστης πηδά στο καπό του αυτοκινήτου της, στρέφει το όπλο και με δύο πυροβολισμούς την σκοτώνει. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο του μακελειού ελάχιστα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, όμως, ήταν πλέον αργά.

«Την αγαπούσε παθολογικά και δεν μπορούσε να δεχτεί αυτόν τον χωρισμό», ανέφερε συγγενής του δράστη και αυτόχειρα.

H Αρετή προστέθηκε στη μαύρη λίστα και καταγράφηκε ως η όγδοη γυναικοκτονία κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2024.

Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια ενώ η αύριο θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πάτρας.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»