Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγός της την έδειρε και την πέταξε στη θάλασσα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οι έρευνες για την ανεύρεση του 36χρονου είναι σε εξέλιξη

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αστακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr η 31χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στις 4:40 το πρωί στους αστυνομικούς και τους κατήγγειλε πως στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής ο 36χρονος πρώην σύζυγός της την έβρισε, τη χτύπησε με χαστούκια και κλωτσιές και τελικά την πέταξε στη θάλασσα.

Η ίδια μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αστακού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου της ζητήθηκε να παραμείνει για νοσηλεία.

Η 31χρονη δεν παρέμεινε όμως στο νοσοκομείο και προχώρησε στην καταγγελία του περιστατικού, για το οποίο έχει επιληφθεί το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Μεσολογγίου.

Να σημειωθεί πως της προτάθηκε η φιλοξενία της σε Δομή και η χρήση panic button , αλλά η ίδια το αρνήθηκε.

Οι έρευνες για την ανεύρεση του 36χρονου είναι σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται η αναφορά περί κατοχής κυνηγετικού όπλου, μιας και από τα αρχεία της Αστυνομίας δεν προκύπτει ο άνδρας να είναι νόμιμος κάτοχος όπλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18
Ο Δημήτρης Μουμούρης με άλμα στα 15.49 μέτρα πήρε την 3η θέση στο τριπλούν - Πέμπτος ο Μιχάλης Δελιντζόγλου με 15.12μ
Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18
Έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε η εξέλιξη των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που θα διατηρηθούν έως και την Τετάρτη
Έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία