Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΔΕ της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην Ύδρα - Μετακινήθηκαν δύο στελέχη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρουν πηγές του Πυροσβεστικού Σώματος

Μετακινήθηκαν δύο στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος σε άλλες θέσεις από εκείνες που υπηρετούσαν, εξαιτίας της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για την φωτιά της 21ης Ιουνίου 2024 στην Ύδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Ακαδημία καθώς κι ακόμη ένα στέλεχος της ΔΑΕΕ σε άλλο πόστο για τους ίδιους λόγους.

Όπως αναφέρουν πηγές του Πυροσβεστικού Σώματος έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, «προς διερεύνηση τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων δια ενεργειών ή/και παραλείψεων των ανακριτικών πυροσβεστικών υπαλλήλων που επελήφθησαν του συμβάντος. Ενδεχόμενη άσκηση ποινικών διώξεων από την αρμόδια δικαστική αρχή σε βάρος πυροσβεστικών υπαλλήλων εξυπακούεται ότι θα επιφέρει τις προβλεπόμενες πειθαρχικές ποινές, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»