Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα με 2.000 νέες θέσεις εργασίας σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα με 2.000 νέες θέσεις εργασίας σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αυξήθηκαν κατά 1.000 οι διαθέσιμες νέες θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα απασχόλησης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

Κατά 1.000 θέσεις αυξήθηκαν οι διαθέσιμες νέες θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα απασχόλησης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φτάνοντας συνολικά τις 2.000.

Σκοπός της δράσης είναι η δημιουργία θέσεων πλήρους απασχόλησης για την πρόσληψη ανέργων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η αίτηση από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις υποβάλλονται στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης

Μετά την υποβολή της αίτησης, η ΔΥΠΑ επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση πληροί τις προϋποθέσεις και οι εργασιακοί σύμβουλοι της Υπηρεσίας υποδεικνύουν υποψηφίους με την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα που δήλωσε ο εργοδότης. Ο εργοδότης επιλέγει τον ωφελούμενο και προχωράει στην πρόσληψη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος μετά την αύξηση των θέσεων ανέρχεται σε 28,6 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί με πόρους της ΔΥΠΑ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Kάτοικοι στη Νέα Ζίχνη Σερρών έκαναν λιτανεία για να βρέξει (VIDEO)

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη: «Κόκκινος» ο Περιφερειακός – Ουρές χιλιομέτρων από ΙΧ