Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λαμία: 47χρονος παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και παρακολουθούσε την πρώην του

Ποια ποινή του επιβλήθηκε

Άνδρας 47 ετών από τη Λαμία παρακολουθούσε την πρώην κοπέλα του με αποτέλεσμα να κριθεί ένοχος από το δικαστήριο για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής και παραβίασης δικαστικής απόφασης. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lamia Report, το ζευγάρι χώρισε και ο άνδρας παρακολουθούσε συνέχεια το θύμα. Να αναφερθεί πως η κοπέλα είχε κάνει περιοριστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως ο φερόμενος ως δράστης τα παραβίασε. Τα περιοριστικά μέτρα δεν του επέτρεπαν να βρεθεί κοντά στην κοπέλα σε απόσταση μικρότερη των 800 μέτρων. 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας για την απολογία του, και υποστήριξε ότι πλέον δεν έχει ουδεμία σχέση μαζί της και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πηγαίνει στη Λαμία είναι για δουλειές. 

Η καταγγέλλουσα από την άλλη, ισχυρίζεται ότι βλέπει συνεχώς τον άνδρα μπροστά της παρά το γεγονός ότι έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ελήφθη η απόφαση ότι ο 47χρονος είναι ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης. Η ποινή φυλάκισής του ήταν 17 μήνες, και έκτιση 60 μέρες. 

Μετά από έφεση που κατέθεσε όμως, έγινε αναστολή, ενώ ο περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε είναι η εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής που μένει μέσα στις πρώτες πέντε μέρες του μήνα. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Τα αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού μετακινήθηκαν για να δώσουν στον Τραμπ στρατιωτικές επιλογές σύμφωνα με δύο πηγές
Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία