Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λύση για την τάφρο 66 ζητά ο δήμος Νάουσας – Ανυπόφορη η δυσοσμία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απηύθυνε αίτημα προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με το πρόβλημα που έχει ανακύψει από τη μόλυνση

Αίτημα προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για άμεσες ενέργειες σχετικά με την τάφρο 66 απηύθυνε ο δήμος Νάουσας. Το αίτημα διατυπώθηκε, μέσω σημερινής επικοινωνίας του δημάρχου, Νίκου Κουτσογιάννη με τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, από την πλευρά του κ. Κουτσογιάννη μεταφέρθηκε το μέγεθος του προβλήματος που έχει ανακύψει με τη μόλυνση της τάφρου 66 καθώς και το γεγονός πως τίθεται σαφές ζήτημα για την υγεία του πληθυσμού, κυρίως στη δημοτική ενότητα Ειρηνούπολης, καθώς η δυσοσμία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες καθιστά ανυπόφορη τη διαβίωση των κατοίκων.

Επιπρόσθετα, τονίζεται πως η μόλυνση του περιβάλλοντος και των υδάτων συνιστά πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε πως το πρόβλημα είναι μεγάλο και εντείνεται λόγω της πρωτοφανούς λειψυδρίας που αντιμετωπίζει τόση περιοχή της Πέλλας, όσο και της Ημαθίας, ενώ διαβεβαίωσε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας εργάζονται για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό στην Κυψέλη: Έρευνες για την ταυτοποίησή της
Το εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου βρέθηκε η βαλίτσα είναι γνωστό στις Αρχές ως σημείο όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών ουσιών
Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό στην Κυψέλη: Έρευνες για την ταυτοποίησή της