Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πύργο, το οποίο έκοψε βίαια το νήμα της ζωής ενός 45χρονου άνδρα.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, αφού έπεσε πάνω σε δύο κολώνες φωτισμού με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο συνέχισε προς την ίδια κατεύθυνση και ο 45χρονος βρέθηκε στην άσφαλτο.
Αυτοί που τον εντόπισαν ήταν μια παρέα νέων οι οποίοι ήταν σε ένα άλλο αμάξι εκείνη την ώρα και είδαν το συμβάν, ωστόσο αδυνατούσαν να πλησιάσουν. Παρόλα αυτά κάλεσα αμέσως την Αστυνομία.
Ο πατέρας του μίλησε στον Alpha και είπε ότι είναι συγκλονισμένος για το μεγάλο κακό που τους βρήκε, αναφέροντας ότι «για φαγητό είχε πάει, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε πώς έφυγε έτσι τσάμπα. Από ό,τι μου λένε, πρέπει να κλάταρε κάποιο λάστιχο μπροστά».
Όπως είπε, ο 45χρονος ήταν «προγραμματιστής στα αγωνιστικά της περιοχής και της Ελλάδας. Μαγαζί δικό του. Είχε πάει εξωτερικό, είχε πάει Αγγλία. Μηχανικός στο συνεργείο και προγραμματιστής αυτοκινήτων. Αυτός που παίρνει τον εγκέφαλο και βάζει καινούργιο».
Όπως ανέφερε, ο γιος του ήταν λάτρης της ταχύτητας και γι' αυτόν τον λόγο είχε ακριβό αμάξι.
«Πέρυσι, την ίδια ακριβώς ημέρα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Στο παρελθόν είχε μπει ένας στο αντίθετο ρεύμα και τον είχε πάρει μπροστά. Τότε που είχε σπάσει χέρια, πόδια, λεκάνη. 8 Αυγούστου, πέρυσι και 8 Αυγούστου σήμερα το πρωί σκοτώθηκε. Την ίδια ημέρα, ακριβώς 8», δήλωσε.