Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμό κατήγγειλε Αγγλίδα τουρίστρια στην Κω - Συνελήφθη ένας 29χρονος

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κατήγγειλε ότι ο συλληφθείς της επιτέθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που είχε βγει έξω από νυχτερινό κέντρο

Με την κατηγορία του βιασμού οδηγήθηκε την Κυριακή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω ένας 29χρονος Νιγηριανός, ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι του Σαββάτου έπειτα από την καταγγελία μιας νεαρής τουρίστριας ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 26χρονη Αγγλίδα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο Αφρικανός την είχε πλησιάσει γύρω στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου την ώρα που είχε βγει έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε στην Κέφαλο, για να καπνίσει ένα τσιγάρο. Χωρίς την συναίνεσή της, άρχισε να ασελγεί σε βάρος της και στη συνέχεια την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη συνουσία.

Βάσει της περιγραφής που έδωσε η νεαρή τουρίστρια, οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγές υπόπτων, μεταξύ των οποίων η 26χρονη αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη αλλά ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την θέλησή της. Με εντολή του εισαγγελέα, η κοπέλα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν φέρει ίχνη βιασμού.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι συζήτησε τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Νετανιάχου κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα