Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κερατσίνι: Συνελήφθη ο 27χρονος που πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Ο 27χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε έναν 27χρονο Έλληνα ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένη παράνομη οπλοκατοχή και μεταφορά χειροβομβίδων στο Κερατσίνι το Σάββατο. 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ οι δύο επιβαίνοντες είχαν αφήσει ένα τσαντάκι με χειροβομβίδες, περίστροφο, φυσίγγια και γκλοπ ενώ νωρίτερα η Αστυνομία τους έκανε νόημα να σταματήσουν για έλεγχο κι εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν. Οι αστυνομικοί άρχισαν την καταδίωξη, και οι δράστες άφησαν την τσάντα και έφυγαν. 

Οι δράστες εκείνη τη μέρα κατάφεραν να ξεφύγουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος που συνελήφθη έχει εμπλακεί και σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζορτζ Τσούνης: «Η θητεία ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα ήταν τιμή ζωής»
«Τιμή μιας ζωής» χαρακτήρισε την θητεία του ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τζορτζ Τσούνης: «Η θητεία ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα ήταν τιμή ζωής»