Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό!

Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενα οχήματα

Θανατηφόρο τροχαία ατύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν νταλίκα που κινούταν στην περιφερειακή οδό της πόλης (μέτωπο ανατολικά λίγο μετά τα τούνελ) εξετράπη της πορεία της προσέκρουσε στο διάζωμα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το βαρύ όχημα, συνέχισε την εκτός ελέγχου πορεία του, και προσέκρουσε διαδοχικά σε οχήματα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ( ρεύμα προς δυτικά) και εν συνέχεια σε στύλο της ΔΕΗ. Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε την ζωή του ο οδηγός ενός μαύρου Τζιπ με βουλγάρικες πινακίδες το οποίο παρασύρθηκε από το μεγάλο όχημα. Επίσης, από το θλιβερό συμβάν, τραυματίστηκαν επιπλέον πέντε άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης χωρίς διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Μεγάλη κινητοποίηση

Στο σημείο της σύγκρουσης μετέβησαν σταθμοί Τροχαίας, ΕΚΑΒ και της Π.Υ. ενώ παράλληλα, αστυνομικοί της Τροχαίας στήθηκαν σε εισόδους της περιφερικής οδού και εξ έτρεπαν την κυκλοφορία των οχημάτων μέσω άλλων οδών. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιοχές της πόλης σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Τροχαία, η κίνηση των οχημάτων στο δυτικό ρεύμα της περιφερικής οδού της πόλης της Θεσσαλονίκης αποκαταστάθηκε στις 15:40. Τα αίτια του ατυχήματος μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία. Τέλος σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η νταλίκα ανήκει σε εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ