Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Χειρουργήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Χειρουργήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επικοινώνησε με τον Βασίλη Κικίλια

Στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ο 35χρονος πυροσβέστης από την 6η Ομάδα Δασοκομάντος που τραυματίστηκε χθες σοβαρά στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης στην πυρκαγιά στην Ηλεία.

Αρχικά διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και αμέσως μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και αμέσως μετά σε χειρουργική επέμβαση, η οποία, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πήγε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, επικοινωνούσε από την πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του πυροσβέστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα το πρωί ο υπουργός επικοινώνησε και με τον ίδιο στον οποίο ευχήθηκε περαστικά, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα του για ό,τι χρειαστεί. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θα ακολουθήσει και άλλη χειρουργική επέμβαση.

Χθες το βράδυ στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο Αρχηγός του ΠΣ, αντιστράτηγος, Θ. Βάγιας, ενώ δίπλα στον 35χρονο βρίσκονται συνεχώς οι συνάδελφοί του.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης για Μίμη Πλέσσα: «Ένας κορυφαίος συνθέτης και γλυκός άνθρωπος»