Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βυθίστηκε σκάφος στην Κυνουρία - Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

limeniko-skafos-nyxta
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το σκάφος βυθίστηκε, χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για την ναυσιπλοία ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Συναγερμός σήμανε στο λιμενικό για ερασιτεχνικό σκάφος που βυθίστηκε στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. 

Το συμβάν που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του λιμενικού έγινε σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας.

Όπως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Παραλίου Άστρους, ένα ερασιτεχνικό σκάφος, με δύο επιβαίνοντες, αντιμετώπισε πρόβλημα εισροής υδάτων, στην περιοχή Χερρονήσι.

Ενεργοποιήθηκε τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για το σημείο του συμβάντος, απέπλευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. – ΕΛΑΚΤ, καθώς και ένα ερασιτεχνικό σκάφος.

Οι επιβαίνοντες του σκάφους περισυλλέχθηκαν απ΄ το ερασιτεχνικό σκάφος και μεταφέρθηκαν, με ασφάλεια στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, καλά στην υγεία τους.

Το σκάφος βυθίστηκε, χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για την ναυσιπλοία ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργεί το Γ Λιμενικό Τμήμα Παραλίου Άστρους (Λιμεναρχείο Ναυπλίου).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί