Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρινέλλα: Δεν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια δεν αναμένεται επίσης να πάρει σύντομα εξιτήριο από το ΥΓΕΙΑ

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μαρινέλλα συνεχίζει και νοσηλεύεται στο Υγεία.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της, ανταποκρίνεται στις θεραπείες που κάνει στο Υγεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», αυτός είναι και ο λόγος που η παραμονή της στο ιδιωτικό νοσοκομείο θα παραταθεί. 

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα όταν η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο νοσηλείας του νοσοκομείου, υπήρχε η πληροφορίες πως υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και πως δεν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό καθώς δεν το επιθυμεί ούτε ίδια, αλλά ούτε και η οικογένειά της.

Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αναμένεται επίσης η ερμηνεύτρια να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Πηγή: lifo.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις