Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρινέλλα: Δεν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια δεν αναμένεται επίσης να πάρει σύντομα εξιτήριο από το ΥΓΕΙΑ

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μαρινέλλα συνεχίζει και νοσηλεύεται στο Υγεία.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της, ανταποκρίνεται στις θεραπείες που κάνει στο Υγεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», αυτός είναι και ο λόγος που η παραμονή της στο ιδιωτικό νοσοκομείο θα παραταθεί. 

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα όταν η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο νοσηλείας του νοσοκομείου, υπήρχε η πληροφορίες πως υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και πως δεν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό καθώς δεν το επιθυμεί ούτε ίδια, αλλά ούτε και η οικογένειά της.

Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αναμένεται επίσης η ερμηνεύτρια να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Πηγή: lifo.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την ένταση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Δικαστικό Μέγαρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία