Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πατέρας Αντώνιος: «Είμαι αθώος και παραμένω αθώος»

«Συνεχίζω των αγώνα μου, ανεβαίνω το Γολγοθά μου, μέχρι την τελική δικαίωση» ανέφερε

Σε φυλάκιση 51 μηνών με εξαγοράσιμη ποινή 10 ευρώ/μέρα καταδικάστηκε ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου πατέρας Αντώνιος. 

Ο π. Αντώνιος έχει κριθεί ένοχος για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος δύο ανηλίκων τους οποίους είχε υπό την προστασία του, και για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη σε βάρος τριών, καθώς είτε γνώριζε, είτε υπαγόρευε τις κακοποιητικές συμπεριφορές στους εργαζόμενους της Κιβωτού σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του συννομου βίου στον Ιερέα, όπως και στους τέσσερις πρώην εργαζόμενους στις δομές, από τους συνολικά επτά, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για σωματικές βλάβες 

«Είμαι ο πατήρ Αντώνιος.  Είμαι αθώος και παραμένω αθώος . Συνεχίζω των αγώνα μου, ανεβαίνω το Γολγοθά μου, μέχρι την τελική δικαίωση. Σας κοιτώ στα μάτια γιατί μπορώ να σας κοιτάξω» δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο πατέρας Αντώνιος όπως αναφέρει το prototema.gr. 

Οι δικηγόροι του Θρασύβουλος Κονταξής, Γιάννης Κώτσος και Τάσος Τριανταφύλλου δήλωσαν: 

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη, με την προδήλως εσφαλμένη απόφασή της, ως μη έδει, έκρινε ενόχους τους κατηγορουμένους γι’ αυτά που απεδείχθη ότι δεν τέλεσαν. Ο αγώνας συνεχίζεται για τη δικαίωση των εντολέων μας και την κήρυξη της αθωότητός τους . Τα ανωτέρω παρά το γεγονός ότι για 14 εκ των 19 ανύπαρκτων αδικημάτων απηλλάγησαν».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετέφερε 17 κιλά κοκαΐνη σε βαλίτσα - Τον συνέλαβαν στο Ελ. Βενιζέλος (ΦΩΤΟ)
Ο επιβάτης ιταλικής υπηκοότητας ταξίδευε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ντουμπάι με τελικό προορισμό την Αθήνα
Μετέφερε 17 κιλά κοκαΐνη σε βαλίτσα - Τον συνέλαβαν στο Ελ. Βενιζέλος (ΦΩΤΟ)