Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Είπαν στην πρόεδρο των λογιστών ότι είναι λογιστές για να την εξαπατήσουν

Επικοινώνησαν μαζί της για δεύτερη φορά και της είπαν ότι δικαιούται επίδομα θέρμανσης

Την ίδια την πρόεδρο των λογιστών του νομού Σερρών επιχείρησαν να εξαπατήσουν επιτήδειοι λέγοντάς της ότι είναι... λογιστές

Η πρόεδρος κ. Σύλβια Νησιούδη, μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τι ακριβώς της είπε ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Σύμφωνα με την ίδια, της είπε ότι είναι υπάλληλος του λογιστικού γραφείου που συνεργάζεται, ωστόσο δεν τον γνωρίζει διότι είναι νέος, και της ζήτησε το IBAN της λέγοντας πως δικαιούται επίδομα θέρμανσης. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επικοινώνησαν μαζί της, προσπαθώντας να την εξαπατήσουν. 

«Οι απάτες είναι καθημερινές και υπάρχουν πολλά θέματα», ανέφερε στον Alpha η Σύλβια Νησιούδη.

«Με πήρε τηλέφωνο μεσημέρι που είναι κλειστά τα λογιστικά γραφεία, άρα δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω, και μου είπε ότι είναι υπάλληλος του λογιστικού γραφείου που συνεργάζομαι, αλλά είναι νέος υπάλληλος και δεν τον γνωρίζω, μου είπε ότι είμαι δικαιούχος του τάδε επιδόματος και ότι θα μπαίναν 250 ευρώ στον λογαριασμό μου. Μου ζήτησε το IBAN και τον αριθμό της κάρτας μου. Μάλιστα με ρώτησε αν το κινητό με το οποίο θα συνεχίζαμε την συνεργασία ήταν τελευταίας τεχνολογίας, γιατί θα μου έστελνε έναν υπερσύνδεσμο τον οποίο έπρεπε να πατήσω για να ολοκληρώσουμε την διαδικασία.

Αυτή την περίοδο παρατηρούμε ότι υπάρχουν απατεώνες που γνωρίζουν ακόμη και το όνομα του λογιστή, οπότε παίρνουν τηλέφωνο και μπορούν να γίνουν πιο εύκολα πιστευτοί», τόνισε. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
«Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε»
Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία