Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών σε gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ - Για 2 μέρες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έκτακτη αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων

Με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) ανακοινώνει έκτακτη αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 στις 23:00 έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024 στις 09:00.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας.

Υπηρεσίες που θα επηρεαστούν:

  • Συστήματα αυθεντικοποίησης TAXISnet: Υπηρεσίες όπως το gov.gr, η ΗΔΙΚΑ, ο e-ΕΦΚΑ και άλλες συνδεδεμένες πλατφόρμες.
  • Κεντρικές εφαρμογές: Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο και διαλειτουργικότητες μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΨΔ.
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης: TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, και ΨΥΔΗΠΕΕΚ μεταξύ άλλων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες