Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία χθες σε μια παιδίατρο στον Πειραιά, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Την Πέμπτη 5/12 νοσοκομείο ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας στον Πειραιά ότι έχασε τη ζωή της μια ανήλικη η οποία έμενε σε δομή μεταναστών. Η παιδίατρος κατηγορείται ότι δεν έκανε σωστή διάγνωση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η ανήλικη.
Εις βάρος της παιδιάτρου της δομής έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με την Αστυνομία να τη συλλαμβάνει. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της Εισαγγελίας.
Αναμένεται νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου της ανήλικης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Απογευματινές ώρες (5/12/2024) η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ενημερώθηκε από νοσοκομείο σχετικά με θάνατο ανήλικης, που διέμενε σε δομή μεταναστών.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική Αρχή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος παιδιάτρου της δομής για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η κατηγορούμενη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελίας».