Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυψέλη: Άνδρας χτύπησε την έγκυο σύντροφό του και απέβαλε

Η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της, την έπιασε από τον λαιμό και τη χτύπησε στο στομάχι

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να έπεσε μια γυναίκα στην Κυψέλη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας αλλοδαπός με τον οποίο είχε σχέση η 28χρονη, τη χτύπησε με αποτέλεσμα να αποβάλει, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται στην οδό Σικίνου. 

Η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της, την έπιασε από τον λαιμό και τη χτύπησε στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα. Αφού άρχισε να αιμορραγεί, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε ότι έχασε το παιδί της. Οι Αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή. 

Παράλληλα η 28χρονη δεν θέλησε να κατεβάσει το panic button ούτε να μεταφερθεί σε δομή, ενώ ζήτησε τη δίωξη του συντρόφου της. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ