Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χανιά: Σε διαθεσιμότητα οι 3 αστυνομικοί που έκαναν το αλκοτέστ στον 45χρονο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Εκτέλεσαν πάγια υπηρεσιακή εντολή», υποστηρίζει ο δικηγόρος τους

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι τρεις αστυνομικοί που έκαναν αλκοτέστ στον 45χρονο, πριν την εμπλοκή του στο δυστύχημα στα Χανιά, με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη.

Όπως αναφέρει το zarpanews, η σχετική απόφαση διαβιβάστηκε σήμερα Τετάρτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις αστυνομικοί άφησαν τον 45χρονο να φύγει, παρότι βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένος, παραδίδοντας τα κλειδιά του οχήματός του σε άλλο άτομο, κάτι που απέδωσαν σε εντολή ανωτέρου.

Ο δικηγόρος των τριών αστυνομικών έκανε λόγο για «πάγια υπηρεσιακή εντολή» που ακολούθησαν, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν συνέλαβαν τον 45χρονο οδηγό.

Πάντως, τον ισχυρισμό του διέψευσαν τόσο η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, όσο και η Εισαγγελία Χανίων, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δοθεί σχετική εντολή.

Το κλίμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς επικρατεί αναβρασμός μετά την εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ξηλωθεί η ηγεσία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης θα μεταβεί από την Αθήνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου
Δεκάδες συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον ναό της Μεταμορφώσεως στα Βριλήσσια για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου