Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία τοπογράφου: Απολογείται την Τρίτη ο 48χρονος συλληφθέντας

Ο 48χρονος κατηγορείται για συνέργεια

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 48χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό το περασμένο καλοκαίρι. 

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος φέρεται να είχε δώσει στον 44χρονο προφυλακισμένο ως κατηγορούμενο για φυσικό αυτουργό, ένα σκούτερ και ένα λευκό αυτοκίνητο, ενώ σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου. 

Τονίζεται ότι ο τοπογράφος, είχε εκφράσει ότι φοβάται για τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκε το 2021 σε περιοχή κοντά στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, και γι' αυτό μετακόμισε στο Νέο Ψυχικό. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός από την Καλιφόρνια δηλώνει ένοχος για παροχή κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι
Θα δηλώσει ένοχος για τέσσερις κατηγορίες - Μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 12 Οκτωβρίου 2023 του πούλησε είκοσι φιαλίδια κεταμίνης
Γιατρός από την Καλιφόρνια δηλώνει ένοχος για παροχή κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες
Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία για την επιβίβαση και μεταφορά των τουριστών στο Πήλιο, στα μουσεία του Βόλου και στα Μετέωρα
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες