Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δόκιμος ειδικός φρουρός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και πάλι για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας

Ένας 25χρονος δόκιμος ειδικός φρουρός της αστυνομίας συνελήφθη στην Τρίπολη μετά από καταγγελία του 59χρονου πεθερού του ότι ξυλοκοπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο. Το βίαιο περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στο χωριό Τροπαιούχος Φλώρινας.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Φλώρινας με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του νεαρού.

Όπως διαπιστώθηκε ο 25χρονος, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και πάλι για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου που είχε, όπως και το όπλο του αφαιρέθηκαν στις 17 Ιανουαρίου του 2025.

Αρχικά, ο δράστης αναζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 25χρονος, εμφανίστηκε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, όπου και συνελήφθη.

Ακολούθησε η μεταγωγή του στη Φλώρινα, και με την κατηγορία του «νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας» ο δόκιμος ειδικός φρουρός, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Φλώρινας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία για Ζελένσκι: Είναι τρομοκράτης, απειλεί αρχηγούς κρατών – «Πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού»
Με αφορμή δηλώσεις του περί μη εγγύησης της ασφάλειας των ξένων ηγετών εντός ρωσικού εδάφους την 9η Μαΐου
Ρωσία για Ζελένσκι: Είναι τρομοκράτης, απειλεί αρχηγούς κρατών – «Πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού»