Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έπεσαν σοβάδες σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα Πέμπτη (20.02.2025) στην εκπαιδευτική κοινότητα του Βόλου, μετά από την πτώση σοβάδων σε αίθουσα Δημοτικού σχολείου, στις Αλυκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς εκείνη την ώρα οι μαθητές στο σχολείο του Βόλου δεν βρίσκονταν στην αίθουσα κατά την πτώση των σοβάδων, λόγω της γιορτής για την Τσικνοπέμπτη κι έτσι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Μιχάλης Μεικόπουλος, σύμφωνα με το magnesianews.gr, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα ένα συμβάν στο σχολείο, ανησύχησε μαθητές δασκάλους και γονείς.

Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε σχολική αίθουσα, ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα μαθήματος, βρισκόμενοι οι μαθητές στο προαύλιο λόγω εκδήλωσης για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. Παρόμοιο επεισόδιο προ μηνών έχει συμβεί και σε άλλη σχολική μονάδα της πόλης».

sxoleio volos

Όπως αναφέρει το τοπικό σαιτ, το 27ο Δημοτικό σχολείο στις Αλυκές, στεγάζονται σε κοντέινερ από τότε που κατεδαφίστηκε το παλιό σχολείο. 

sxoleio volos

sxoleio volos

«250 μαθητές και δάσκαλοι στοιβάζονται σε ακατάλληλες αίθουσες για τις ώρες διδασκαλίας. “Στου κωφού τη πόρτα όσο και να θέλεις βρόντα”. Ο προαύλιος χώρος είναι μικρός και η αυλή περιστοιχίζεται από διαχωριστικές κατασκευές που κρύβουν κάθε θέα .Καθόλου δε μοιάζει με σχολείο. Όσοι είστε δύσπιστοι πηγαίνετε να το δείτε», λέει ο δημοτικός σύμβουλος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ