Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γρηγόρης Δημητριάδης: Αποσύρει την αγωγή κατά Κούγια - «Η μάχη τελειώνει εδώ»

Σε ανάρτησή του αναφέρει πως «υπάρχει τιμή ακόμα και στις διαφορές, η μάχη τελειώνει εδώ»

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως η αντιδικία του με τον Αλέξη Κούγια τερματίστηκε με τον θάνατο του ποινικολόγου και δεν θα μεταφερθεί στα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού ανέφερε στην ανάρτησή του «υπάρχει τιμή ακόμα και στις διαφορές, η μάχη τελειώνει εδώ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη: 

«Οι μάχες που δίνουμε στη ζωή έχουν ένα όριο - και αυτό είναι ο θάνατος. Ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι πια εδώ, και μαζί του τελειώνει και η νομική μας διαμάχη. Η αγωγή που είχα καταθέσει εναντίον του, δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί στα παιδιά του. Οι προσωπικές συγκρούσεις δεν κληροδοτούνται και δεν πρέπει να βαραίνουν όσους δεν τις επέλεξαν. Υπάρχει τιμή ακόμα και στις διαφορές, η μάχη τελειώνει εδώ».

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο λίγο μετά την φονική έκρηξη – Μεγάλες ζημιές στην περιοχή
Έκρηξη βόμβας με νεκρή 38χρονο στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο καταγράφει τις στιγμές ακριβώς μετά την έκρηξη
Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο λίγο μετά την φονική έκρηξη – Μεγάλες ζημιές στην περιοχή