Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποινική δίωξη στους Τούρκους συλληφθέντες για τη δολοφονία στη Γλυφάδα

Άπαντες οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή για προθεσμία

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι τέσσερις Τούρκοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην εκτέλεση δύο ομοεθνών τους στη Γλυφάδα και τον τραυματισμό ενός τρίτου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μαζί με τους τέσσερις συλληφθέντες, ενώπιον των δικαστικών αρχών οδηγήθηκαν εννέα Τούρκοι, που φέρονται να έχουν συνδράμει τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Σε βάρος των εννέα ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχή, της πλαστογραφίας, της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο παρόν στάδιο πρόκειται για δύο ξεχωριστές δικογραφίες, που αναμένεται στο στάδιο της ανάκρισης να συσχετιστούν. Άπαντες οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή για προθεσμία.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ