Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος που αγνοούνταν

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εθελοντές διασώστες εντόπισαν τον άτυχο άνδρα καμμένο εντός του αυτοκινήτου του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση της εξαφάνισης του 50χρονου Αναστάσιου Πρασά, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Παρασκευής 21 Μαρτίου 2025 στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από πολυήμερες έρευνες και μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (31/03/2025) σε αγροτική τοποθεσία, μεταξύ της περιοχής της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου και Εχεδώρ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30, εθελοντές διασώστες εντόπισαν τον άτυχο άνδρα καμμένο εντός του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άτυχου άνδρα ταυτοποιήθηκε από τον γιό του ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και ο ιατροδικαστής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»