Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η ανακοίνωση για την πτήση από Αθήνα για Μυτιλήνη

Ενημέρωση για την πτήση που καταγράφηκε ένδειξη για φωτιά σε κινητήρα – Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια

Ένδειξη για φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους που προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 07:50 στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. 

Ειδικότερα, η AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση ΟΑ 250, που εκτελείται από την Olympic Air, από την Αθήνα με προορισμό τη Μυτιλήνη με 59 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος μετά την προσγείωση παρουσίασε ένδειξη φωτιάς σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες ο κυβερνήτης ακινητοποίησε το αεροσκάφος, ενημέρωσε το αεροδρόμιο για τα κατάλληλα μέτρα και προληπτικά ενεργοποίησε τη διαδικασία εκκένωσης του αεροσκάφους. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Δεν διαπιστώθηκε εκδήλωση φωτιάς και ο κυβερνήτης τροχοδρόμησε το αεροσκάφος με ίδια μέσα στην τελική θέση στάθμευσης. Η εταιρεία στέλνει νέο αεροσκάφος προκείμενου να παραλάβει τους επιβάτες της επόμενης πτήσης με προορισμό την Αθήνα η οποία θα αναχωρήσει με σχετική καθυστέρηση λόγω καιρικών φαινομένων στην περιοχή του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός από την Καλιφόρνια δηλώνει ένοχος για παροχή κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι
Θα δηλώσει ένοχος για τέσσερις κατηγορίες - Μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 12 Οκτωβρίου 2023 του πούλησε είκοσι φιαλίδια κεταμίνης
Γιατρός από την Καλιφόρνια δηλώνει ένοχος για παροχή κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες
Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία για την επιβίβαση και μεταφορά των τουριστών στο Πήλιο, στα μουσεία του Βόλου και στα Μετέωρα
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες