Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη - Νεκρή 51χρονη μετά από σύγκρουση οχημάτων

Το τροχαίο έγινε σήμερα το απόγευμα

Τροχαίο δυστύχημα με μια νεκρή σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κρήτη, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου - Μοιρών, με μια γυναίκα 51 ετών να χάνει τη ζωή της. 

Η γυναίκα, που οδηγούσε το όχημά της με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της σύμφωνα με το neakriti.gr. 

Το όχημά της, συγκρούστηκε με ένα δεύτερο όχημα το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα 71 ετών. Και τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, από Μοίρες προς Ηράκλειο, όταν, κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, το όχημα της 71χρονης χτύπησε το προπορευόμενο όχημα, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός δρόμου.

Η αστυνομία συνέλαβε την 71χρονη οδηγό, ενώ ερευνώνται και τα αίτια του δυστυχήματος. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βουτιές για ΑμεΑ στους Νέους Επιβάτες – Μπαίνει ξανά το Sea Track
Συσκευή παρέχει τη δυνατότητα στα άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπουν στη θάλασσα αυτόνομα, χωρίς συνοδό
Θεσσαλονίκη: Βουτιές για ΑμεΑ στους Νέους Επιβάτες – Μπαίνει ξανά το Sea Track
Χατζηδάκης για Μέση Ανατολή: «Ανησυχούμε για το οικονομικό αντίκτυπο» (VIDEO)
«Ευχόμαστε η κατάσταση να αποκλιμακωθεί, κανείς όμως δεν μπορεί να μας το εγγυηθεί», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Χατζηδάκης για Μέση Ανατολή: «Ανησυχούμε για το οικονομικό αντίκτυπο» (VIDEO)