Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αργοστόλι: Διασωληνώθηκε παιδί από φωτιά σε σπίτι

Στο νοσοκομείο η μητέρα και το αδελφάκι του

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν, μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι τους στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, το ένα εκ των οποίων διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ζητήθηκε η αεροδιακομιδή του, προκειμένου να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στο σπίτι της οικογένειας, νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης. Από την φωτιά προκλήθηκε πυκνός καπνός που ήταν ορατός από μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο κλήθηκε και επιχείρησε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Οι φλόγες, ωστόσο, προκάλεσαν εκταταμένες ζημιές στο εσωτερικό του σπιτού και στην οικοσκευή του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρετώδεις εργασίες για την εκλογή νέου Πάπα – Μπήκε η καμινάδα στο Βατικανό
Πέντε ημέρες πριν οι 133 καρδινάλιοι συγκεντρωθούν για το κονκλάβιο, ώστε να εκλέξουν το διάδοχο του πάπα Φραγκίσκου
Πυρετώδεις εργασίες για την εκλογή νέου Πάπα – Μπήκε η καμινάδα στο Βατικανό