Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Ελεύθεροι με εγγύηση τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της ναυτικού

Έχει αφεθεί ελεύθερος και ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού

Ελεύθεροι έναντι χρηματικής εγγύησης αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ένα μέλος του πληρώματος επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου για τον θανάσιμο τραυματισμό της 47χρονης ναυτικού την περασμένη Πέμπτη στο νότιο λιμάνι της Πάτρας. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ  ο 43χρονος πλοίαρχος υπήκοος Ιταλίας, ο 31χρονος ύπαρχος επίσης υπήκοος Ιταλίας και ο 31χρονος ναύτης υπήκοος Αιγύπτου, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή Πάτρας.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα να αφεθούν ελεύθεροι και οι τρεις, με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης.

Σημειώνεται ότι ελεύθερος έχει αφεθεί και ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ