Στη σύλληψη ενός 44χρονου δραπέτη εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις προχώρησαν αστυνομικοί στο Ζεφύρι.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «μεσημβρινές ώρες της 29-4-2025 ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο στην περιοχή του Ζεφυρίου και τον κάλεσαν για έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος, πρώτες πρωινές ώρες της 2-2-2025, είχε αποδράσει από νοσηλευτικό ίδρυμα στο οποίο είχε μεταχθεί από Κατάστημα Κράτησης όπου ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή κάθειρξης».
Αναλυτικά:
Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζεφυρίου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 29-4-2025, 44χρονος αλλοδαπός, δραπέτης Καταστήματος Κράτησης σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και -2- καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 29-4-2025 ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο στην περιοχή του Ζεφυρίου και τον κάλεσαν για έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος, πρώτες πρωινές ώρες της 2-2-2025, είχε αποδράσει από νοσηλευτικό ίδρυμα στο οποίο είχε μεταχθεί από Κατάστημα Κράτησης όπου ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή κάθειρξης.
Επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσαν και -2- καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κλοπή με συνολική ποινή κάθειρξης -17- ετών και χρηματικό πρόστιμο -13.000- ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.