Την κατ’ οίκον κράτηση με ηλεκτρονική επιτήρηση του 71χρονου που σκότωσε τον 45χρονο γιο του στη Νέα Σμύρνη αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.
Σύμφωνα με το enikos.gr ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με γραπτό υπόμνημα υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που είπε και προανακριτικά, ότι δηλαδή ο θάνατος του γιου του οφείλεται σε ατύχημα, στην προσπάθεια του να αμυνθεί από το μαχαίρι που κρατούσε το θύμα.
Ο 71χρονος πατέρας περιέγραψε πριν από τέσσερις μέρες στους αστυνομικούς τα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και που τον οδήγησαν να πιάσει το μαχαίρι και να αφαιρέσει την ζωή του γιου του.
«Ο γιος μου ήταν σε κατάσταση αμόκ, τσακωθήκαμε παρά πολύ και ξαφνικά ο γιος μου, μού επιτέθηκε. Εγώ τα έχασα, δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω, ούτε να τον σταματήσω.
Βρήκα μπροστά μου ένα μαχαίρι και σκέφτηκα να τον τρομάξω με αυτό, για να με αφήσει. Χωρίς να το θέλω, τον τραυμάτισα θανάσιμα», τόνισε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το newsit.gr.
- Θεσσαλονίκη: Έρχεται πάρκο σκύλων στο πάρκο Ξαρχάκου - Πότε ανοίγει πύλες
- Θεσσαλονίκη: Παραιτήθηκε οδηγός λεωφορείου μετά από επίθεση – Πυροβόλησαν το αστικό
- Άγριος καυγάς Βαρουφάκη με δημοσιογράφο: «Είστε γελοία», της είπε – Γιατί μάλωσαν
- Θεσσαλονίκη: Ζωή… πατίνι από τα ηλεκτρικά πατίνια – «Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα