Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπλακ άουτ στα Χανιά – Σοβαρή βλάβη στο υπόγειο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει κεντρικές και πυκνοκατοικημένες περιοχές πέριξ της πόλης στην Κρήτη

Έκτακτη διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές των Χανίων, προκάλεσε σοβαρή βλάβη στο υπογειοποιημένο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το πρόβλημα προέκυψε σε κάποιο σημείο του υπόγειου καλωδίου, το οποίο πιθανότατα έχει διακοπή από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, με αποτέλεσμα κεντρικές και πυκνοκατοικημένες περιοχές πέριξ της πόλης των Χανίων να μένουν χωρίς ρεύμα.

Μεταξύ άλλων η σοβαρή βλάβη επηρέασε τις περιοχές της Χαλέπας, των Λενταριανών, του Άη-Γιάννη και του Αγροκηπίου, με χιλιάδες οικήματα να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Χανίων, Γιάννης Παπαγιαννάκης σε δήλωσή του στην ΕΡΤ Χανίων τόνισε πως πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη, ωστόσο “γίνονται προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους πολίτες, ενώ για τη βλάβη απαιτείται εντατικός έλεγχος κατά τόπους ώστε να προσδιοριστεί και να αποκατασταθεί πλήρως“.

Η ηλεκτροδότηση αποθίσταται σταδιακά, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών ενδέχεται να γίνονται ολιγόωρες τοπικές διακοπές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»