Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις με γκαζάκια από δύο οργανώσεις

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστου Παπαδημητρίου και δύο άλλους στόχους

Την ευθύνη για το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε σπίτια πολιτικών, δικαστικών, δημοσιογράφου και του πρώην πρόεδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ ανέλαβαν ομάδες που δραστηριοποιούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Η «Συμμορία Επιθετικής Αλληλεγγύης» ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς τα ξημερώματα 14/05/25 στις εισόδους των πολυκατοικιών που διαμένουν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος και ένας Αστυνομικός.

Η οργάνωση με το όνομα Κομμάντο ”ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΥΜΗΤΗΡΗΣ’ από την πλευρά της ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά εμπρηστικών επιθέσεων, μεταξύ άλλων και του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστου Παπαδημητρίου, όπως έκαναν γνωστό σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η συγκεκριμένη ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στους εξής στόχους:

-Σπίτι του εκδότη και διευθυντή της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας Protagon.gr Χρήστου Μεμή.
-Σπίτι των δικαστικών Παναγιώτη Ευστρατίου(πρώην αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας) και της Μαίρης Σαρπ (πρώην πρόεδρος του ΣΤΕ και νυν πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού).
-Σπίτι του -μέχρι πρότινος- προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστου Παπαδημητρίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλαφάτης: Στόχος η περαιτέρω ενδυνάμωση της εξωστρέφειας του «NΟΗΣΙΣ»
Όσα τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κατά την σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ»
Καλαφάτης: Στόχος η περαιτέρω ενδυνάμωση της εξωστρέφειας του «NΟΗΣΙΣ»
Συνεδρίαση ΚΥΣΟΙΠ: Προετοιμασία της Ελλάδας για τα ευρωπαϊκά κονδύλια 2028-2034
Η προετοιμασία για τα νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ 2028-2034 τέθηκε επί τάπητος στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής...
Συνεδρίαση ΚΥΣΟΙΠ: Προετοιμασία της Ελλάδας για τα ευρωπαϊκά κονδύλια 2028-2034