Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στη Λέσβο: Φωτιά σε σούπερ μάρκετ στη Βρίσα - Νεκρή 65χρονη γυναίκα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας αλλά και το σούπερ μάρκετ της οικογένειας που λειτουργούσε απέναντι από το φούρνο του χωριού καταστράφηκε στο σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017

Νεκρή βρέθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί η 65χρονη γυναίκα, μητέρα των ιδιοκτητών του σούπερ μάρκετ που τυλίχθηκε στις φλόγες τις πρωινές ώρες στο χωριό Βρίσα της Λέσβου.

Αμέσως σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μυτιλήνης καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι μέσα στο βοηθητικό χώρο του σούπερ μάρκετ κοιμόταν η 65χρονη μητέρα των ιδιοκτητών του σούπερ μάρκετ. H φωτιά ξεκίνησε από την αποθήκη όπου υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά. Επί τόπου βρίσκονται 9 οχήματα με 22 άνδρες, η εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης του Πολιχνίτου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο τρίτο wc του σούπερ μάρκετ και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας αλλά και το σούπερ μάρκετ της οικογένειας που λειτουργούσε απέναντι από το φούρνο του χωριού καταστράφηκε στο σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017 που έπληξε τη Βρίσα. Όταν ξαναέκτισαν το σούπερ μάρκετ δημιουργήθηκε ένας βοηθητικός χώρος όπου διέμενε η 65χρονη που σήμερα έχασε τη ζωή της από τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Παρουσιάστηκαν συνολικά 72 γυναίκες - Η ορκωμοσία των εθελοντριών γυναικών θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν