Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την προσεχή Τρίτη, 10 Ιουνίου, και για χρονικό διάστημα ενός μήνα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, θα κλείσει και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου τμήμα της ΠΑΘΕ στον κόμβο της Κατερίνης, λόγω εργασιών που θα γίνουν στη σήραγγα.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Σήραγγα Τ4 (σήραγγα Κατερίνης) του αυτοκινητόδρομου.
Συγκεκριμένα, από ώρα 08:00 της Τρίτης 10 Ιουνίου 2025 έως την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο) έως τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Κατερίνης
Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ χτύπησε μοτοποδήλατο – Πού έγινε
- Έρευνες σε σπίτια υπηκόων Τουρκίας – Δύο συλλήψεις σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη
- Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Πού και ποια ώρα
- Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε μέλη της ΕΥΠ – Βρήκαν το όπλο του 49χρονου Τούρκου