Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη ο οδηγός ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 07:00

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο οδηγός ταξί ο οποίος φέρεται να προκάλεσε σήμερα το πρωί θανατηφόρο τροχαίο στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με θύμα μια γυναίκα 62 ετών η οποία εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλος. 

Πρόκειται για 23χρονο ο οποίος όπως αναφέρει το cnn.gr προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έχασε τον έλεγχο, προκαλώντας έτσι το θανατηφόρο τροχαίο. 

Από την σφοδρή σύγκρουση που έγινε λίγο πριν τις 07:00 ο οδηγός του ταξί προσέκρουσε στην πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου του δήμου Αλίμου, στο οποίο επέβαινε η 62χρονη δημοτική υπάλληλος που έχασε τη ζωή της.

Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισε τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ