Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου εξακολουθούν να φιλοξενούνται, υπό καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά των δύο γονιών που άφησαν έκθετο το βρέφος τους σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του νοσοκομείου, σύμφωνα με το ertnews.gr, έχουν ήδη υποβάλει τα παιδιά στις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και έχουν μεριμνήσει για την τροφή τους και τον ρουχισμό τους, αναμένοντας νεότερη εισαγγελική εντολή για το τι μέλλει γενέσθαι.
Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δύο γονείς των παιδιών, καθώς κρίθηκε αναγκαία η παρουσία της μητέρας για τη φροντίδας του μικρότερου από τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας περίπου έντεκα μηνών.
Την υπόθεση πλέον χειρίζονται οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές της Ηλείας, οι οποίες είναι στο στάδιο της αξιολόγησης και της συνεκτίμησης όλων των στοιχείων για να λάβουν περαιτέρω αποφάσεις για τα παιδιά και τους γονείς.
Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια εντοπίστηκε προχθές το βράδυ από τους αστυνομικούς του ΑΤ Βουπρασίας στη βόρεια Ηλείας, κατόπιν συνεργασίας με τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
- Χαλκιδική: Έκοψαν δέντρα για να κλέψουν 9μετρο τροχόσπιτο - «Είναι απίστευτο»
- Γυαλιά – καρφιά μαγαζί στη Θεσσαλονίκη: Έσπασαν την πόρτα, πέταξαν μολότοφ
- Σοβαρό ατύχημα για τον Βλάντε Ντίβατς – Πληροφορίες ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση
- Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη για διακινητή – Είχε 2 άτομα στο πορτ μπαγκάζ (VIDEO)