Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λάρισα: Καρδιοχειρουργός συνελήφθη ενώ έπαιρνε φακελάκι 2.500 ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στη συνάντηση ο καταγγέλλων παρέδωσε τα χρήματα στον κατηγορούμενο, και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Στη σύλληψη ενός καρδιοχειρουργού που «πιάστηκε» να παίρνει φακελάκι από ασθενή με 2.500 ευρώ προχώρησαν τα στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στη Λάρισα.

Η καταγγελία και το ραντεβού που έφερε τη σύλληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του γιατρού ξεκίνησε όταν ένας ασθενής πέρασε προ ημερών την πόρτα των «Αδιάφθορων» και κατήγγειλε ότι ένας καρδιοχειρουργός του ζητά για μία επέμβαση 2.500 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να «στήνουν» μια συνάντηση μεταξύ του ασθενή και του γιατρού δίνοντας στον πρώτο προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στη συνάντηση ο καταγγέλλων παρέδωσε τα χρήματα στον κατηγορούμενο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν επί τόπου και να τον συλλάβουν.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως πληροφορείται το protothema.gr, για τον συγκεκριμένο γιατρό έδωσε κατάθεση και έτερος ασθενής καταγγέλλοντας και αυτός ότι ο κατηγορούμενος του ζήτησε χρήματα, επίσης για μία επέμβαση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορείται και άλλος γιατρός ως «μεσολαβητής» μεταξύ του ασθενή και του εμπλεκόμενου καρδιοχειρουργού.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρυσοχοΐδης: Έρχονται κι άλλες συλλήψεις για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
«Το υλικό για τη Marfin υπήρχε αλλά δεν είχε αξιοποιηθεί όπως έπρεπε», είπε σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται κι άλλες συλλήψεις για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τρεις για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Νέστορα
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μία σειρά από αξιόποινες πράξεις, μεταξύ αυτών, για πέντε κακουργήματα
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τρεις για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Νέστορα